Våra tjänster

Här kan du läsa mer om våra tjänster och paket.
Boka gärna en kostnadsfri konsultation med oss!

Get me more

Inför din försäljning hjälper vi dig att presentera din bostad från sin allra bästa sida. Med moderna möbler, textilier och inbjudande detaljer får du antalet besök på visningen att öka och försäljningspriset att maxa.
Vi ger varje hörn av bostaden en ombonad känsla och anpassar oss till önskad budget och erbjuder även färdiga paket.

STORA

Här utgår vi från en helt tom bostad. Vi möblerar upp, inreder och skapar ett hem.
Vi tar med allt som krävs för att visa bostadens fulla potential.

MELLAN

I det här paketet kompletterar vi ert befintliga möblemang med passande mindre möbler, inredningsdetaljer och annat som krävs för att lyfta bostaden.

LILLA

I det här paketet kompletterar vi ert befintliga möblemang med passande mindre möbler, inredningsdetaljer och annat som krävs för att lyfta bostaden.

Style my home

Inom detta koncept erbjuder vi inredningshjälp av din befintliga bostad. Ibland behöver man erfarna ögon utifrån som hjälper dig att komma till rätta med hemmet och utnyttja bostadens potential. Det kan ibland vara svårt att låta den personliga prägeln komma fram på ett smakfullt sätt eller skapa den balans som behövs. Vi gör arbetet så stort eller litet som du behöver och är bra på att lyssna in dina önskemål.

Theme party

Företag eller privatperson, vid några tillfällen i livet ordnar man fest för många gäster och vill göra den till något oförglömligt! Temafest, firmafest eller dop – vi älskar att förbereda fester av alla dess slag och lyssnar in dina önskemål. Vi tar hand om hela eller delar av arrangemanget, dekorationen eller allt, från inbjudan till bokning av underhållning.

Boka en kostnadsfri konsultation eller begär offert

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan, så återkommer vi till dig inom ett par dagar. 

Jag är i behov av: